Iubește-ți Unicitatea!

Cum e să nu ai concurență?

Distribuie articolul:

Când faci ceea ce iubești, faci lucrurile într-un mod unic. Pui pasiune și drag în munca ta.

Am fost învățați despre concurență, despre a ne departaja de concurență, despre a avea un atu în fața concurenței… Eu nu privesc lucrurile așa. Relaxează-te și hai să privim împreună un alt mod de a te raporta la activitatea ta. Atunci când ai o afacere a ta, și o crești cu drag și cu pasiune, cel mai bine este să îți îndrepți atenția către clienții tăi. Către a le oferi produse/ servicii unice, în felul tău propriu și cât poți tu de bine! Este despre a aduce ceva în plus, care să îi surprindă și să îi bucure! Este despre a stabili o relație de încredere cu clienții tăi astfel încât ei să continue să cumpere sau să lucreze cu tine.

Depășește așteptările clienților tăi! E ceea ce îi fidelizează și vor dori să lucreze în continuare cu tine!

Nu îți îndrepta atenția către concurență, îndreaptă-ți atenția către tine și către clienții tăi, către ceea ce le poți tu oferi lor! Depășește-le așteptările! Surprinde-i într-un mod unic!

Creează relații profesionale sustenabile, clienții te vor recomanda cu ÎNCREDERE!

Suntem oameni. Și creăm relații cu ceilalți oameni. Cum sunt relațiile cu clienții tăi? Care este energia dominantă? Entuziasmul? Bucuria? Încrederea? Cum se simt ei când comandă produsele/ serviciile tale? E important ca clienții tăi să aibă Încredere în produsele/ serviciile tale. Să te poată recomanda cu toată încrederea și cunoștințelor lor!

Nu a fost niciodată despre preț

Nu îți poți scădea suficient prețurile încât să vinzi cel mai ieftin de pe piață. Și probabil nici nu ți-ai dorit asta… Și nici clienții tăi nu și-ar dori asta. Când îți cumperi ceva, nu vrei să ai cel mai ieftin lucru. Vrei calitate și un preț corect! Vrei să ai încredere că ai făcut o alegere bună! Deci, revenim la încredere, la calitate și la alegere bună!

Cum e să nu ai concurență? Atunci când ești cu totul pasionat de afacerea ta, dar și de a depăși așteptările clienților tăi, nu ai concurență. Singura concurență este cu tine, ca produsele și serviciile tale să fie din ce în ce mai bune! Trăim și lucrăm într-un ocean de energie. La excelență, la măiestrie, se ajunge cu timpul, și se ajunge iubind ceea ce faci. Iar oamenii care îți simt pasiunea când vorbești despre serviciile sau produsele tale, când oferi calitate și prețuri corecte, vor dori să lucreze cu tine! Pentru că le place ceea ce faci și cum faci! Pentru că apreciază serviciile sau produsele tale! Pentru că sunt Unice, la fel ca și Tine!

✧ Imagine de MireXa de la Pixabay


Distribuie articolul: