Iubește-ți Unicitatea!

Termeni și Condiții

– Înainte de utilizarea site-ului www.iubestetiunicitatea.ro sau de a plasarea unei comenzi prin intermediul magazinului online www.iubestetiunicitatea.ro vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor. Prin utilizarea site-ului, precum și prin plasarea unei comenzi pe www.iubestetiunicitatea.ro, vă confirmați acordul de a respecta Termenii și Condițiile prezentate. Administratorul site-ului www.iubestetiunicitatea.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără anunțarea în prealabil a utilizatorilor site-ului.

1. Informații generale

Site-ul www.iubestetiunicitatea.ro este administrat de Jacqmin Ioana-Alina PFA, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul F40/3151/2012, cod de identificare fiscală 30516594, cu sediul social în București, Str. Burdujeni, Nr. 3A, Sector 3, cont IBAN RO48BTRLRONCRT00W4998902, deschis la Banca Transilvania, denumita în continuare Vânzător.
Utilizatorul este persoana fizică sau juridică care vizitează site-ul www.iubestetiunicitatea.ro.
Abonatul este persoana fizică sau juridică care se abonează la newsletter-ul de pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro.
Cumpărătorul este persoana fizică sau juridică care plasează o comandă prin intermediul magazinului online www.iubestetiunicitatea.ro.
Comanda este documentul electronic prin care cumpărătorul transmite vânzătorului intenția de a achiziționa produse de pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro.

2. Documente contractuale

Prin plasarea unei comenzi electronice pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro, Cumpărătorul este de acord să fie contactat prin email sau telefonic de către Vânzător în vederea efectuări operațiunii comerciale.
Contractul se consideră încheiat în momentul în care Cumpărătorul primește de la Vânzător link-ul de descărcare a Comenzii (pentru produsele digitale), și în momentul în care primește de la Vânzător notificarea de expediere a Comenzii (pentru produsele fizice).

3. Comanda

În procesul de plasare a comenzii, Cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate pentru efectuarea operațiunii comerciale să fie reale, corecte și complete. Vânzătorul are dreptul de a anula comanda Cumpărătorului în situația în care datele furnizate de acesta sunt ireale, incorecte sau incomplete.
Toate ofertele promoționale și reducerile de preț sunt valabile în limita stocului disponibil și în limitele de timp precizate.
Orice sesizare cu privire la eventuale neconformități sau erori apărute în momentul procesării comenzii, se face în scris în 48h de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.
Site-ul www.iubestetiunicitatea.ro nu se adresează minorilor. Pentru plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului, Cumpărătorul declară că are peste 18 ani.

4. Anularea comenzii

Pentru produsele digitale, cumpărătorul poate anula comanda în orice etapa a plasării ei, până la etapa de plată. După efectuarea plății comanda nu mai poate fi anulată.
Pentru produsele fizice, comanda poate fi anulată prin e-mail sau telefonic, până în momentul primirii confirmării de expediere. În cazul anulării comenzii după ce aceasta a fost livrată, costurile de transport vor fi reținute din plata efectuată inițial.

5. Livrarea produselor

Produsele digitale prezentate spre vânzare în magazinul site-ului www.iubestetiunicitatea.ro, se livrează în format .PDF. Link-ul de descărcare va fi furnizat automat Cumpărătorului (atât pe site, cât și pe adresa de email furnizată de acesta), după confirmarea plății.

6. Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul persoană fizică are dreptul de a se retrage din contractul la distanță, notificând în scris, prin e-mail Vânzătorul. Retragerea se poate face fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. De la aceasta fac excepție produsele digitale care nu sunt livrate pe un suport material. Prin urmare, produsele digitale oferite spre vânzare în magazinul www.iubestetiunicitatea.ro nu pot fi returnate.

7. Responsabilitatea Vânzătorului

Vânzătorul oferă Cumpărătorului informațiile necesare prin descrierea produselor.
Pentru produsele digitale, vânzătorul se obligă să ofere spre descărcare Cumpărătorului produsele comandate, după efectuarea plății Comenzii de către Cumpărător. Link-ul de descărcare al produselor comandate va fi disponibil atât pe site, după efectuarea plății, cât și în emailul de confirmare primit de către Cumpărător. Link-ul rămâne disponibil pentru descărcare pe site timp de 7 zile. Produsele pot fi descărcate de maxim 3 ori în termenul de 7 zile în care link-ul este activ pe site.

8. Responsabilitatea Cumpărătorului

Utilizarea site-ului www.iubestetiunicitatea.ro și/sau plasarea Comenzilor pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro, implică acceptarea în mod expres și irevocabil a Termenilor și Condițiilor de către Utilizator, Abonat sau Cumpărător, în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.
Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificați oricând de către Vânzător, fără notificarea prealabilă. Acceptarea Termenilor și Condițiilor site-ului se confirmă de către Cumpărător înaintea plasării fiecărei comenzi, prin bifarea checkboxului corespunzător din Site de pe pagina de Comandă.
Cumpărătorului îi revine responsabilitatea acurateții datelor furnizate pentru plasarea Comenzii.

9. Datele personale

Datele furnizate de Utilizator, Abonat și/sau Cumpărător vor fi folosite de Vânzător numai pentru efectuarea operațiunii comerciale și pentru trimiterea newsletter-ului. Informațiile furnizate în formularul de abonare la newsletter și în formularul de comandă vor fi folosite numai pentru transmiterea newsletter-ului și pentru confirmarea și livrarea Comenzilor, așa cum este prevazut în Politica de Confidențialitate. În situația în care datele furnizate sunt incorecte sau incomplete, Cumpărătorul are responsabilitatea de a notifica cât mai curând Vânzătorul, pentru buna desfășurarea a operațiunii comerciale.
Plata cu cardul se face în mod securizat prin intermediul procesatorului de plăți, iar Vânzătorul nu accesează datele cardului Cumpărătorului.

10. Dreptul de autor

Conținutul (atât imagini cât și text) prezentat pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro aparține în exclusivitate Vânzătorului. Utilizatorul, Abonatul, Cumpărătorul nu are dreptul să copieze, să altereze sau să distribuie părți ale site-ului fără acordul scris al Vânzătorului. Orice acțiune de acest fel se consideră încălcarea dreptului de autor și poate fi sancționată conform legii. Prin cumpărarea unui produs de pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro, Cumpărătorul primește dreptul de a folosi produsul cumpărat în scop personal. Redistribuirea sau vânzarea produselor cumpărate de pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro este interzisă conform legii dreptului de autor.

11. Forța majoră

Nici una dintre părți nu poate fi considerată responsabilă în cazuri de forță majoră.

12. Legea aplicabilă – Jurisdicția

Prezentul contract este supus legislației române. Orice dezacord va fi rezolvat pe cale amiabilă, iar în situația în care rezolvarea amiabilă nu este posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente ale Municipiului București.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile fără o notificare prealabilă.

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2022