Prin utilizarea site-ului www.iubestetiunicitatea.ro, vă confirmați acordul de a respecta Termenii și Condițiile prezentate. Administratorul site-ului www.iubestetiunicitatea.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără anunțarea în prealabil a utilizatorilor site-ului.

1. Informații generale

Site-ul www.iubestetiunicitatea.ro este administrat de Jacqmin Ioana Alina PFA, denumită în contiunare administrator.

Utilizatorul este persoana fizică sau juridica care vizitează site-ul www.iubestetiunicitatea.ro.

2. Acceptarea termenilor și condițiilor

Prin vizitarea site-ului www.iubestetiunicitatea.roui Utilizatorul își exprimă acceptarea Termenilor și Condițiilor.

3. Scopul site-ului

Prin site-ul www.iubestetiunicitatea.ro, sunt puse la dispoziția Utilizatorilor informații în scop informativ general și nu se garantează exactitatea lor, deși se va încerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

4. Contractarea serviciilor prezentate pe site

Utilizatorul care dorește să contracteze unul dintre serviciile prezentate în site este rugat să contacteze administratorul prin unul din mijloacele prezentate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor actuale și informațiilor necesare.

4. Drepturile de autor

Toate informațiile și imaginile prezentate pe site-ul www.iubestetiunicitatea.ro sunt proprietatea administratorului, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul şi/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.iubestetiunicitatea.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor. Este interzisă copierea, modificarea, redistribuirea,  publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului www.iubestetiunicitatea.ro în orice scop fără confirmarea scrisă din partea administratorului.

5. Confidențialitatea informațiilor

Când prin intermediul site-ului www.iubestetiunicitatea.ro sunt solicitate informații Utilizatorului (de exemplu prin formularul de contact), acestea sunt tratate în mod confidențial, conform Politicii de Confidențialitate și vor fi utilizate doar pentru a putea răspunde solicitărilor Utilizatorilor trimise prin formularul de contact.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: https://www.iubestetiunicitatea.ro/politica-cookies/.

Ultima actualizare: 17 NOIEMBRIE 2020

SCROLL TO TOP