Iubește-ți Unicitatea!

A vinde, poate fi și un act de iubire

Distribuie articolul:

Fie că îți place, fie că nu, atunci când ai o afacere, vânzările sunt un element important. În general, artizanilor, artiștilor, celor care sunt foarte mult pasionați de munca lor le este greu să vândă. Asta pentru că asociem vânzările cu materialismul, cu urmărirea unui singur scop și poate cu a fi …prea comercial. Dar, hai să ne uităm la treaba aceasta un pic diferit!

A vinde, poate fi și un act de iubire

Pentru că, atunci când vinzi, împărtășești cu clienții tăi valoarea serviciului sau a produsului. Dacă nu ai vinde, ai păstra-o pentru tine, sau mai probabil, nu ai mai produce-o. Deci, e mai bine să împarți (a se citi vinzi)… În felul acesta împarți cu clienții tăi ceva valoros, ceva de care ei au nevoie și sunt dispuși să te plătească pentru asta!

A vinde poate face diferența dintre un hobby și o afacere
Da, știu, e minunat să stai în atelierul tău și să produci. Cunosc foarte mulți oameni frumoși îndrăgostiți de munca lor. Sunt cei care pun pasiune și dedicare și mult drag în ceea ce fac! Dacă te numeri printre ei, știu că ți-ar plăcea să stai ore în șir în procesul de creație și ai emoții când vine vorba de vânzări. Tocmai pentru a avea timpul și resursele necesare să te poți ocupa de creație, e bine ca afacerea ta să vândă, și să vândă constant și profitabil!

O afacere creativă care nu vinde, este un hobby

Iar hobby-urile se fac în timpul liber… Deci, dacă vrei ca ceea ce faci, să fie sustenabil, e necesar să vinzi, și să o faci cu drag și Bucurie! Pentru că vânzările îți vor permite să continui!

Vânzările sunt minunate!

Vânzările îți permit ca afacerea ta să fie o afacere! Vânzările îți permit să îți cumperi noi materiale! Vânzările îți permit să investești în formare (cursuri, ateliere, seminare)! Vânzările îți permit să îți oferi munca celor care au nevoie de produsele/ serviciile tale!
Acum, la final de articol, sper că ți-ai schimbat un pic percepția asupra vânzărilor. A vinde, atunci când ești un antreprenor creativ înseamnă a împărtăși cu clienții tăi valoare. Departe de noi aspectul acela de comis voiajor în care este vorba numai despre vânzare. Piața este în general suprasaturată atât de produse, cât și de servicii. Să îți găsești cu ușurință clienții, să fie un perfect match între ceea ce tu oferi și ceea ce au ei nevoie, e important să vii dintr-un spațiu de autenticitate, de originalitate și de încredere! A vinde este un act de iubire! Te rog să ții minte lucrul acesta și să îți vinzi produsele și serviciile cu Bucurie!

✧ Imagine de RitaE de la Pixabay


Distribuie articolul: