Iubește-ți Unicitatea!

ce-inseamna-responsive-webdesign

Ce înseamnă responsive web design și de ce este important pentru website-ul tău?

Distribuie articolul:

Ți-ai pus până acum întrebarea? Hai să vedem împreună ce înseamnă responsive web design și de ce este important pentru website-ul tău!

Ți s-a întâmplat să cauți ceva pe internet cu telefonul și să dai click pe un site care pur și simplu nu se afișa corect? Poate paginile erau mai mari decât ecranul telefonului și era necesar să te plimbi în stânga și în dreapta pentru a putea citi ce te interesează. Sau poate nu se afișa meniul și nu ai putut accesa paginile pe care le căutai. Sau poate imaginile erau mai mari decât ecranul, sau poate textul se amesteca ciudat și era dificil de citit?.. Oricum ar fi, experiența accesării unui site care nu este responsive este una frustrantă. Și nu vrei să oferi asta clienților tăi!

Cum s-a ajuns la responsive? La început a fost cuvântul. După care au apărut multe lucruri. Primul site web a apărut în 1991. La început site-urile erau accesate doar pe desktop sau pe laptop. Tabletele și smartphone-urile au apărut mai târziu. Pentru a se adapta diferitelor mărimi de ecrane, tehnologia permite utilizarea layout-urilor flexibile.

Ce înseamnă responsive web design?

Un website responsive se afișează corespunzător pe toate device-urile pe care este accesat (adică se afișează frumos atât pe desktop, pe laptop, pe tabletă cât și pe telefon).

De ce e important ca website-ul tău să fie responsive?

Dincolo de dorința de a scuti vizitatorii de o experiența frustrantă, există și intenția de a transforma vizitatorii în clienți. Studiile arată că ai între 10 și 20 de secunde să captezi atenția vizitatorilor, sau vor căuta informațiile de care au nevoie pe alt website. Vrei ca site-ul tău să capteze atenția vizitatorilor, să le prezinte informațiile în mod optim și să le inspire încredere?

Când ai o afacere, să ai un website responsive este ceva necesar și firesc.
Ai un website care nu este responsive? Sau ai nevoie de un website? Contactează-mă și îți voi prezenta cele mai bune opțiuni!

✧ Imagine de Karolina Grabowska de la Pixabay


Distribuie articolul: