Iubește-ți Unicitatea!

Despre încredere – pe gheață

Distribuie articolul:

Astăzi am fost la patinoar. Din când în când îmi place să fac singura lucruri care mă scot din zona de confort și în același timp îmi plac.
Singură fiind, am avut timp să fiu atentă. Am privit cum patinau și ceilalți oameni și m-am bucurat de întregul proces!

Unii oameni patinau singuri, alții în doi, alții în grupuri. Unii erau patinatori experimentați, alții începători. Unii păreau tensionați, alții păreau relaxați.

Îmi place când cineva trece pe lângă mine și felul în care patinează denotă multă siguranță. Îmi dă încredere că continuând, la un nivel similar sau mai bun pot ajunge și eu!

Mai în detaliu, am observat cum câțiva patinatori experimentați se bucurau de moment, fiecare în spațiul lui… patinau cu spatele, se roteau, erau cu adevărat pasionați și se bucurau de moment! Un grup de tineri făcea poze, erau zgomotoși și păreau fericiți! Niște copii se descurcau foarte bine, unii învățau, alții deja păreau siguri pe ei! O doamnă patina temătoare atent supravegheată de soțul ei…

Câteva cupluri patinau împreună, unii ținându-se de mână alții doar fiindu-și alături.

Era și un profesor pe margine care propunea cursuri. Puțini dintre ei poate chiar învățaseră cu un profesor. Unii erau în procesul de învățare, unii erau experimentați și se bucurau de întregul proces.

Unii dintre ei învățaseră singuri, iar alții patinau după feeling. Și fiecare făcea asta în felul lui! Oameni diferiți, vârste diferite, niveluri diferite… împreună.

Nu am putut să nu mă gândesc la antreprenoriat văzând această scenă. Pur și simplu, metafora era prea frumoasă! Sub razele soarelui, fiecare patina în felul lui.

Iar gheața se topea încetișor…

✧ Image by Lorri Lang from Pixabay


Distribuie articolul: