Iubește-ți Unicitatea!

Despre

Iubește-ți Unicitatea!

Bună!

Eu sunt Alina

Fondator

Sunt pasionată de grafică și web design de când am terminat facultatea. Lucrez de 15 ani cu antreprenori creativi pe proiecte complete ce țin de branding și web design pentru afacerile lor. Îi admir pentru pasiunea, entuziasmul și perseverența de care dau dovadă! Dar cel mai mult îi admir pentru creativitatea și unicitatea lor!

Știu că nu este ușor să fi antreprenor. Sunt extrem de multe lucruri de făcut și antreprenorii dedică mult timp și mult efort afacerilor lor. De-a lungul anilor, le-am identificat nevoile, am văzut ce îi poate ajuta și cum pot veni în întâmpinarea lor. Pe lângă serviciile de branding și web design pe care le ofer, am creat aceste pachete!

De ce poți avea încredere în serviciile și produsele mele?

Experienta

Experiența reala a celor 15 ani de lucru cu antreprenori creativi și de identificare a nevoilor lor profesionale se regăsește atât în serviciile cât și în produsele mele!

Viziune

Sunt un bun observator și am identificat nevoile reale ale antreprenorilor. Atât serviciile, cât și produsele mele vin în întâmpinarea lor!

Pasiune

Atenția la detalii, simțul estetic, precum și elementele practice, informațiile utile, frumos structurate le regăsești în toate serviciile și produsele Iubește-ți Unicitatea!

Rezultate

Rezultatele tale sunt pentru mine o prioritate! Ele stau la baza motivației mele, sunt aici pentru a te susține să îți crești afacerea!

Alina x

serious-thinking-woman-fashion-illustrator-PKRYTA3.jpg

Motivație

De ce iubesc ceea ce fac?

CE STĂ LA BAZA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR MELE?

Admir antreprenorii pentru unicitatea lor! Pentru curajul și entuziasmul cu care își pun ideile în practică! Și pentru felul în care acest lucru se regăsește în afacerile lor!

Eu nu lucrez pentru logo-uri, sau pentru cărți de vizită sau pentru shop-uri. Lucrez pentru oameni. Pentru ca afacerile lor să crească și visurile să și le împlinească!

Visuri
Pasiune
Entuziasm și Inspirație

Cu drag!

Servicii

Ce îti ofer?

portrait-of-young-confident-brunette-business-woma-J7PYMM5.jpg

Branding

Personalitatea afacerii tale

Te invit să descoperim împreună personalitatea afacerii tale și să îi construim imaginea potrivită! Pachetul cuprinde realizare logo, machetă cărți de vizită, cover facebook.
Pret: 1500 lei

confident-young-woman-using-a-tablet-in-her-home-o-PAP4V2Y.jpg

Web Design

Comunică în online

Ai nevoie de un site să comunici eficient în online? Hai să prezentăm serviciile tale cât mai profesional!
Pachetul cuprinde consiliere, informații pentru alegerea numelui de domeniu și a găzduirii web, planificarea structurii și realizarea web site-ului.

Pret: 2500 lei

business-people-having-fun-and-chatting-at-workpla-3K98E2N.jpg

Shop

Vinde online

Îți dorești un magazin online? Care să vândă pentru tine 24/24, 7 zile din 7? Vrei ca shop-ul tău să arate bine, să funcționeze optim pe toate device-urile și să te învăț să îl administrezi?

Și plannerele?

Cum au aparut?

smiling-young-worker-with-blank-screen-laptop-YU7CVY8.jpg

Ei bine...

Am vrut să creez produse utile, ușor de folosit, care să susțină antreprenorii să își desfășoare afacerile cu ușurința. Pune pe hartie ideile minnate pe care le ai, iar ele se vor transforma în produse și servicii utile pentru un număr cât mai mare de oameni. Totul este să pui pasiune, dedicare și ceea ce faci să faci bine!

Îți vor fi utile și ție...

Planificarea, organizarea și consistența sunt cheile unei afaceri de succes! Cu siguranță ai ideile! Cu siguranță ai viusul și motivația! Iar plannerele iubește-ți unicitatea te vor ajuta să planifici și să te organizezi!

selfie-J4S7AP9.jpg

50%

OFF

Ofertă Specială

Vrei să beneficiezi de 50% reducere la plannerele noastre?
Atunci grăbește-te, oferta este limitată!