Iubește-ți Unicitatea!

De ce iubesc să lucrez cu antreprenori creativi?

Distribuie articolul:

Eram în 2007. Tocmai terminasem facultatea. Eram pasionată de web design și m-am angajat la o agenție. Îmi plăcuse discuția cu omul care m-a angajat, părea un om interesant. Ce nu știam atunci, era că nu eram un bun angajat. Dar am descoperit repede. Drumul către job mi se părea plicticos. Să merg la aceiași oră, pe același drum, zi de zi… „Norocul” meu a venit la scurt timp. După prima lună, persoana care eliberase locul pe care îl ocupam, a dorit să se întoarcă. Așa că eu am plecat, am fost concediată… :)) Îmi amintesc și acum. Eram singură în mașină. Mă simțeam surprinsă (eram prea tânără să anticipez atunci), dezamăgită, și un pic ofensată. Nu mai țin minte dacă am plâns. Dar, într-un colț al minții, mi-a apărut Bucuria! Acel …what if?…

Aveam studiile, certificările și puteam porni pe cont propriu. Era ceva ce nu mai făcusem până atunci. (Făcusem o firmă în facultate, dar în lipsa experienței o închisesem rapid.) Acum, era diferit. Urma să fac ce iubesc, și știu să fac, dar pe cont propriu. Nu știam pe nimeni să mă învețe cum să ma organizez, cum să planific… Dar aveam pasiunea și posibilitatea de a începe. Așa că am pornit! :)

Nu am regretat nici o clipă. Sa lucrezi pe cont propriu și să faci ceea ce știi și îți place să faci e minunat!
Acel sentiment de Libertate creativă. Practic, afacerea ta, este așa cum ești tu! Îi stabilești valorile, misiunea și alegi oamenii pe care îi servești!

Am ales să lucrez cu antreprenori creativi. Oameni ca și mine. Oameni pasionați de munca lor, care iubesc ceea ce fac. Oameni care nu se tem să înceapă, oameni care își asumă faptul că pot greși, oameni care se bucură de munca lor și de ceea ce pot oferi!

De atunci, asta fac! Lucrez pe proiecte complete cu antreprenori creativi, cu consilieri, cu artizani, cu artiști. Sunt oamenii pe care îi admir, sunt oamenii care îmi plac! Pentru că sunt vii, trăiesc cu acel entuziasm. Și nu e întotdeauna ușor, sunt momente în care nu au vânzări, sau momente în care se simt copleșiți, momente în care și ei se simt demotivați, pentru că sunt oameni, și e normal… De aceea mă bucur că îi pot susține. Conturăm povestea entuziasmului lor și ducem împreună mai departe Bucuria! :)

✧ Photo by Jonathan Borba.✧


Distribuie articolul: