Bună, eu sunt Ioana! Ajut proiectele frumoase și Afacerile cu SENS să crească!

M-am îndrăgostit de grafică și web design în urmă cu mulți ani. Mai precis, în 2004, în urma unui curs de HTML urmat în facultate. De atunci au trecut ani și multe proiecte realizate. M-am îndrăgostit și de arta povestirii în 2014. Ți-aș putea vorbi ore în șir despre cât de interesante sunt domeniile acestea, despre cât de frumos se îmbină și despre cât pot fi de utile în dezvoltarea unui proiect sau în creșterea unei afaceri.

Știu însă că timpul tău (ca și al meu) este prețios, așa că hai să vedem mai bine ce putem face!

Ai o afacere sau un proiect la care ții? Te-ai gândit cât de important este modul în care îl prezinți? Logo-ul, cărțile de vizită, materialele promoționale, site-ul, toate sunt importante. Dar poate cel mai important în tot acest ansamblu este POVESTEA afacerii tale. De ce? Pentru ca povestea este cea care face legătura între afacere și oamenii cărora se adresează. Restul – sunt detalii. (Importante, desigur, însa detalii.)

De ce este atât de importantă povestea? Pentru că ea dă SENSUL proiectului/ afacerii tale!

Te invit să ne gândim împreună. Ce face ca afacerea ta să fie specială? Ce te face să îți dorești ca afacerea ta să aibă succes? Ce te motivează atunci când lucrezi?

Răspunsurile la întrebările acestea conturează povestea afacerii tale. Iar de la poveste, ne putem îndrepta și către detalii. Logo-ul, cărțile de vizită, etichetele, materialele publicitare, site-ul, newsletter-ul, postările pe blog, vizualurile pentru social media, toate sunt detalii, menite să prezinte cât mai bine povestea afacerii și să te ajute la atingerea obiectivelor tale.

“The world needs dreamers and the world needs doers. But above all, the world needs dreamers who do.” ― Sarah Ban Breathnach

Experiența îmi permite să îți ofer servicii integrate, realizate unitar, cu multă dedicare.

Putem începe cu o discuție în care îmi povestești despre afacerea ta, astfel încât să îi înțeleg cât mai bine specificul și publicul căruia se adresează. Împreună vedem care sunt nevoile sale și cum te pot ajuta.

Graphic Design

Ai nevoie de logo, de cărți de vizită, de vizualuri pentru social media, de etichete de produs, de flyere, de bannere, de carduri de fidelitate, de coperți de cărți sau de alte minunății care se pot realiza grafic? Vrei ca toate să arate unitar, profesionist și să reprezinte cât mai bine proiectul sau afacerea ta? Îmi poți scrie cu încredere!

Web Design

Ai nevoie să îți construiesc un site de prezentare sau un magazin online? Ai deja un site și ai vrea sa îl actualizez? Sau poate ai deja un site sau un magazin online și ai vrea un newsletter să îți instalez… Oricare ar fi nevoile tale în acest sens, scrie-mi acum și vedem cum putem colabora. Îți voi răspunde cât mai curând! Îți mulțumesc!

Content Desing

Poveștile pot fi spuse în multe moduri, hai să îl alegem împreună pe cel mai potrivit pentru proiectul sau afacerea ta. Fie că ai nevoie de conținut pentru site, pentru newsletter, pentru blog, pentru un flyer, sau alte materiale, scrie-mi și vedem împreună cum putem prezenta în cel mai potrivit mod proiectul sau afacerea ta!

SCROLL TO TOP